Buying some TOYS? Use these nifty links to help support the Mego Museum!

Support the Museum! Buy toys!
ReMegos @ Entertainment Earth | Megos on eBay | Amazon USA | Amazon UK | Amazon Canada


Running the Museum isn't cheap, and we could use your help!

Results 1 to 9 of 9

Thread: Sucuri Website Firewall warning??

  1. #1

    Sucuri Website Firewall warning??

    I was just trying to make a post in the Auction Watch section, but kept getting a "Sucuri Website Firewall" warning which prevented the post from going through. I made a post in the Mego Marketplace on October 25th (and just made two others as well), so it's not like my Log In was bad or anything like that. Anybody else experience this?
    Last edited by TheXFactor; Oct 30, '20 at 3:26 AM.

  2. #2
    Join Date
    Aug 8, 2012
    Location
    Norcal
    Posts
    2,528
    Yes, I've had that happen too.

    In my case it was caused by including something odd in the post. For example, non-English language characters or the wrong type of image link code.

  3. #3
    Quote Originally Posted by Confessional View Post
    Yes, I've had that happen too.

    In my case it was caused by including something odd in the post. For example, non-English language characters or the wrong type of image link code.

    I was including both the html from a completed eBay auction as well as a link to the figure's corresponding WGSH Gallery page here on the Museum website. I'll try reposting later with just the eBay link and see if that makes any difference. Thanks for the input.

    UPDATE: I reposted without the html link to the corresponding WGSH Gallery page here on the Museum website, and it went through no problem. So again, THANK YOU for the input!!
    Last edited by TheXFactor; Nov 1, '20 at 3:11 AM.

  4. #4
    Join Date
    Oct 4, 2008
    Location
    Mid Hudson Valley, NY
    Posts
    9,490
    Images
    12
    i get that warning a lot when i try to go in and read a post. it just won't let me in

  5. #5
    Quote Originally Posted by Nostalgiabuff View Post
    i get that warning a lot when i try to go in and read a post. it just won't let me in
    Are you signed in at the time?

  6. #6
    Join Date
    Oct 4, 2008
    Location
    Mid Hudson Valley, NY
    Posts
    9,490
    Images
    12
    signed in to the MM? yes, i am. just for some reason, randomly it appears, i cannot access certain threads/posts

  7. #7
    Quote Originally Posted by Nostalgiabuff View Post
    signed in to the MM? yes, i am. just for some reason, randomly it appears, i cannot access certain threads/posts
    I can't even begin to figure out why that's happening to you. Like I mentioned, my problem turned out to be related to what Confessional wrote above (the wrong type of image link code). If it's happening to you when you're just trying to read a post, the only thing that comes to mind is that- maybe- there's something entered as a response (that never went through and is still pending) which is causing the same kind of problem. Maybe try the old standby of clearing cache/cookies and see if that has any effect?

  8. #8
    Join Date
    Oct 4, 2008
    Location
    Mid Hudson Valley, NY
    Posts
    9,490
    Images
    12
    no, if i cannot access a thread, then i cannot access it ever

  9. #9
    I don't know what else to suggest. The help request I originally sent to the website administrator over two weeks ago has gone unanswered, so I wouldn't recommend that as an option.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •