Results 1 to 3 of 3

Thread: How can I post Commercial Video in my Blog and in this forum?

  1. #1
    Join Date
    Oct 19, 2003
    Location
    Santa Fe, TX
    Posts
    8,658
    Images
    65
    Blog Entries
    5

    Question How can I post Commercial Video in my Blog and in this forum?

    TEST:



    [video=http://www.youtube.com/watch?v=Fr2sCLLrHU0]http://www.youtube.com/watch?v=Fr2sCLLrHU0[/video]


    Like us on Facebook United Mego Collectors
    Follow us Instagram @united.mego.collectors
    Follow us on Twitter @UnitedMego
    New Website Forum United Mego Collectors

  2. #2
    Join Date
    Oct 19, 2003
    Location
    Santa Fe, TX
    Posts
    8,658
    Images
    65
    Blog Entries
    5
    Got the first one is works but it don't works in my Blogs, how can I do?


    Like us on Facebook United Mego Collectors
    Follow us Instagram @united.mego.collectors
    Follow us on Twitter @UnitedMego
    New Website Forum United Mego Collectors

  3. #3
    Join Date
    Oct 19, 2003
    Location
    Santa Fe, TX
    Posts
    8,658
    Images
    65
    Blog Entries
    5
    I figured it out, I used "Go Advanced" that's showing up but it's not working if used "Post Quick Reply".

    So I copy and paste from this forum then paste in my Blogs that's working right.


    Like us on Facebook United Mego Collectors
    Follow us Instagram @united.mego.collectors
    Follow us on Twitter @UnitedMego
    New Website Forum United Mego Collectors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •